Miért is jó a Nyirokmasszázs

Mi a nyirokrendszer? ?

? A nyirokrendszer egy mirigyekből, nyirokcsomókból és nyirokerekből álló része az emberi szervezetnek, melynek munkájában a csecsemőmirigy, a lép és a mandulák is részt vesznek. Noha a sejtanyagcsere melléktermékeinek szállításával igen fontos feladata van, mégis csak kevés szó esik jelentőségéről.

‼️ A nyirokkeringés ugyanis azért felelős, hogy a szövetektől a vérbe juttassa el a kiválasztott anyagokat, melyeket onnantól a test saját méregtelenítő rendszerének két legfontosabb része, a máj és a vesék dolgoznak fel.

Hogyan lehet segítségedre a nyirokmasszázs a fogyásban? ❤️

✅ A nyirokmasszázs a kötőszöveteidre és azon belül a nyirokrendszeredre van hatással. Ami nagyon fontos, mert elősegíti a nyiroknedvek keringését a szervezetben. Célja a szövetek közötti folyadék kivezetése a szervezetből a nyirokáramlás serkentésének segítségével. Ezáltal gyorsítja a tisztulási folyamatokat.

✅ A nyirokmasszázs során a keringés javítása, az izmok és a bőr alatti kötőszövet állapotának javítása érhető el. Használata hozzájárul a méregtelenítéshez, melyet a szervezet saját belső folyamatainak serkentésével ér el. Mind a fogyás, mind a méregtelenítés elősegítésére, de az idegrendszeri, vérkeringési, emésztési és kiválasztási problémák kezelésére is használható.

? Gyertek és próbáljátok ki az Infrashape Horizontal nyirokmasszázs funkcióját úgy, hogy közben még kalóriát is égettek ?

Vélemény, hozzászólás?

Menü bezárása