ITALOK

ABSOLUTE LIVE ITALOK

Mit igyunk? Mennyit? Mikor? Mire jó?

L-CARNITINE 3000 mg

Az L-KARNITIN egy olyan természetes anyag, melyet az emberi szervezetben és az állati, illetve növényi táplálékokban egyaránt megtalálunk és amely a zsír energiaként történő felhasználásáért felelős. Ha a karnitin nagyobb mennyiségben van jelen az izmainkban, akkor azok nagyobb mennyiségű zsírt képesek energiává alakítani, így fogyni fogunk, közben pedig nő a teherbíró képességünk, ami által többet leszünk képesek edzeni.Karnitin hiányában nem tud működni a zsírsavlebontás. A hosszú láncú zsírsavak önmaguktól nem tudnak a sejt mitokondriumaiba eljutni, ebben nyújt segítséget az l-karnitin, és így már képes lesz oxidálódni és energiaként hasznosíthatóvá válni. Ezáltal nemcsak a felesleges zsírszövet felhalmozódás megakadályozására hasznos anyag, hanem az aerob kapacitásunk is nagyobb lesz

Mozgás előtt és után is érdemes fogyasztani. Ha edzés előtt fogyasztunk, fokozza a teljesítményt és a zsírégetést.

COLLAGEN 6000 mg

Tudtad, hogy van egy ragasztó, amely együtt tartja a tested? Ami nélkül a bőr száraz és vékony lenne, a körmök törékenyek lennének, az izmok nem tudnának növekedni, és a csontok is rendkívül sérülékenyek  lennének. Ez a kollagén A kollagén egy fehérje, amit a legnagyobb %-ban tartalmaz a testünk. Mivel megtalálható a bőrben, a csontokban, az izmokban, a szalagokban, az inakban, csak úgy, mint az ízületekben és a porcokban. 

Mire is jó a kollagén:  Erősíti a csontokat és az ízületeket, kezeli a gyulladásokat  Fokozza a teljesítményt és az izomépítést  Lerövidíti a gyógyulás folyamatát Megakadályozhatja a hajhullást Támogatja a bőr egészségét ( javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncokat, megakadályozza az UV-károsodást) Ez a fehérje ráadásul képes növelni az ásványi anyag-sűrűségét is, ezáltal csontok és a fogak erejét növeli.

Fogyasztása edzés után javasolt.

FAT BURNER 

A Garcinia cambogia nevű gyógynövény Dél-Indiában és Thaiföldön honos, gyümölcsének kivonata, a hidroxi-citromsav (röviden HCA) számos fontos folyamatot befolyásol, illetve szabályoz a szervezetben. Hatásos teltségérzést növelő, súlycsökkenést segítő készítmény. Segít blokkolni az emberi szervezetben a zsír raktározódását, és csökkenti az étvágyat is. A klorogénsav a zöld kávé egyik fő összetevője, ami antioxidánsként működik a szervezetben. Hatékonyan csökkenti a vércukor szintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását. A zöld kávé előnyösen fogyaszt, mivel jórészt a problémás területekről – a hasról, a popsiról, a combról és a derékról – tünteti el a felesleges centiket. A zöld kávé fogyasztásával a zsírszövet mennyisége csökken, míg az izomszövet nagysága változatlan marad.

Edzés után javallot a fogyasztása.

BCAA+ 2000 mg

BCAA=IZOLEUCIN+LEUCIN+VALIN Az izoleucin, leucin és valin az a három esszenciális aminosav, melyek kémiai szerkezetükből adódóan alkotják az úgynevezett elágazó láncú aminosavak (BCAA) csoportját. Kulcsfontosságú szerepet tölt be az immunrendszer működésében, az izomtömeg építésében, valamint a víz és a nitrogén egyensúlyának fenntartásában. Ezek az aminosavak amellett, hogy a többi aminosavval karöltve a fehérjék építőköveit jelentik, kirívóan erős antikatabolikus (izomlebomlást akadályozó) és anabolikus (izomnövelést elősegítő) hatással rendelkeznek. Az izmokat alkotó aminosavak 35%-át teszik ki a BCAA aminosavak, így nem nehéz belátni, milyen fontosak az izomnövekedés szempontjából. Hab a tortán, hogy a BCAA aminosavak ráadásul esszenciálisak, vagyis a szervezet nem képes őket előállítani, hanem külső forrásból vagyunk kénytelenek pótolni őket. Szerepet játszik még az izmok anyagcseréjében és koordinációjában. Fokozza a zsírvesztést, csökkenti a túltáplálás melletti zsírfelhalmozást és segíti az étvágy kontrollt.

Edzés előtt és után javasolt a fogyasztása.

KREATIN + L-GLUTAMIN

A kreatin fokozza az energiát a magas intenzitású edzés során. Meghosszabbítja a maximális erőkifejtést, gyorsítja a helyreállást a magas intenzitású tevékenységek között, növeli a sovány és a teljes testtömeget, gátolja a tejsav képződést az izmokban, hatékonyabbá teszi az edzést. A glutamin az immunrendszer támogatója, az izomsejtben található, félig esszenciális aminosav, tehát a szervezet csak bizonyos mennyiségben képes előállítani, elsődleges az izomsejtek növekedésében. Az egyetlen olyan “nem szénhidrát” ami képes feltölteni a glikogén raktárakat. Akár zsírégetés, akár tömegnövelés, akár egy sportos-egészséges életmód kialakítása a cél, a glutaminnak rengeteg pozitív hatása van. 

Többek között: Segíti a regenerációt edzés, esetleg betegségek vagy műtétek után Táplálék a “jó” baktériumok számára, így segít fenntartani az optimális bélflórát, alkalmas antibiotikum kúra közben vagy után, valamint Crohn betegség vagy IBS esetén is Közvetlenül segíti az izomépítést, izommegtartást Mivel glükózzá tud alakulni, így energiát biztosít alacsony kalóriatartalmú diéta esetén Csökkenti az idegességet és az alvásproblémákat. Túladagolni nem lehet és egészséges embereknél semmilyen mellékhatása nincs.

Fogyasztását edzés előtt- közben és feltöltési időszakban is javasoljuk.

MEGA AMINO MIX

  • BCAA – 2500 mg
  • L- glutamine 2000 mg
  • L- carnitine 1500 mg
  • L- arginine 1000 mg
  • Taurine 1000 mg

A legkomplexebb és leghatékonyabb ital. Minden benne van amire szüksége van a szervezetnek edzés, illetve sportolás során.

Forrás:

https://www.harmoniavitaluditokft.hu
https://www.simplesport.hu
https://biotechusa.hu
https://shopbuilder.hu


Vélemény, hozzászólás?

Menü bezárása