MIÉRT JÓ A NYIROKMASSZÁZS?

2020.07.15 – Shape9

Mi a nyirokrendszer?

👉 A nyirokrendszer egy mirigyekből, nyirokcsomókból és nyirokerekből álló része az emberi szervezetnek, melynek munkájában a csecsemőmirigy, a lép és a mandulák is részt vesznek. Noha a sejtanyagcsere melléktermékeinek szállításával igen fontos feladata van, mégis csak kevés szó esik jelentőségéről.

A nyirokkeringés ugyanis azért felelős, hogy a szövetektől a vérbe juttassa el a kiválasztott anyagokat, melyeket onnantól a test saját méregtelenítő rendszerének két legfontosabb része, a máj és a vesék dolgoznak fel.

Hogyan lehet segítségedre a nyirokmasszázs a fogyásban? ❤️

✅ A nyirokmasszázs a kötőszöveteidre és azon belül a nyirokrendszeredre van hatással. Ami nagyon fontos, mert elősegíti a nyiroknedvek keringését a szervezetben. Célja a szövetek közötti folyadék kivezetése a szervezetből a nyirokáramlás serkentésének segítségével. Ezáltal gyorsítja a tisztulási folyamatokat.

✅ A nyirokmasszázs során a keringés javítása, az izmok és a bőr alatti kötőszövet állapotának javítása érhető el. Használata hozzájárul a méregtelenítéshez, melyet a szervezet saját belső folyamatainak serkentésével ér el. Mind a fogyás, mind a méregtelenítés elősegítésére, de az idegrendszeri, vérkeringési, emésztési és kiválasztási problémák kezelésére is használható.

👉 Gyertek és próbáljátok ki az Infrashape Horizontal nyirokmasszázs funkcióját úgy, hogy közben még kalóriát is égettek 😍


EZEKET A PROBLÉMÁKAT KERÜLHETED EL, HA A NATURIZE-T FOGYASZTOD

2020.06.10 – Shape9

Ha gondolkodsz fehérje kiegészítőn vagy már fogyasztasz, de váltanál, akkor minimum az alábbiakra számíthatsz a Naturize kapcsán. Mert a fehérjepor fontos előnye a kényelem, de ebből a szempontból is vannak stresszmentesebb fajták.

1. A Naturize teljesen allergén mentes, így nem kell azon aggódnod, hogy valamely érzékenységedre negatív hatással lesz vagy olyan mellékhatást vált ki, amit nem szeretnél. Még fontosabb ez a tulajdonság, ha konkrétan nem tudsz róla, hogy érzékenységed van, csak épp puffadást, fáradságot, kisebb nagyobb kiütéseket, bőrproblémákat tapasztalsz vagy mozgás során fáj a térded, vállad, könyököd. Ez esetben jó esély van rá, hogy valamely allergén (tej, laktóz, glutén) elhagyásával ezek a problémák enyhülnek vagy megszűnnek. Ha a teljesen natúr változatokat választod, akkor egy másodpercet sem kell az összetevők böngészésével töltened, azok kizárólag prémium barnarizs-fehérjét tartalmaznak (persze az ízesített verziók is legfeljebb öt, csakis természetes összetevőt). 

2. A GMO, doppingszer, vegyszer és nehézfémek problematikája. A Naturize esetében ezek miatt sem kell aggódnod, mivel hazai mérések is igazolták, hogy GMO és doppingszer mentes. Vegyszerekből és nehézfémekből (melyek minden zöldségben megtalálhatóak, még az otthoni, bio termesztésben is) pedig a biztonságos határértékek tizedét tartalmazza csak, sok esetben nullát. 3. Az egyhangúság problémája. Elsőre nagyon jól hangzik, hogy a legtöbb tejsavó 15 féle ízben kapható, amíg meg nem vizsgáljuk az okokat. Mert minden extra adalék, aroma, stabilizátor épp a lényegtől, azaz a fehérjétől veszi el a helyet a kicsit “finomabb” íz érdekében. Így már eleve nehéz 80% fehérjetartalom fölé menni, 90 felé pedig nem is lehetséges. Az egyik fő ok ezért a rosszabb alap íz elrejtése, mivel egyik natúr fehérje sem igazán finom, de minél kevésbé minőségi egy alapanyag, annál inkább érződnek benne a mellékízek. A másik ok, hogy az elsőre finomnak tűnő íz is a könyöködön jön majd ki (rosszabb esetben máshol), 1-2-6 hónap folyamatos fogyasztás után. Ezért javasoljuk a minél természetesebb, semlegesebb ízeket, nem az agyonédesített, cukrozott, aromázottakat. A natúr verzióinkat sohasem fogod megunni, mert önmagukban sem olyan hangsúlyos az ízük és mert mindig úgy ízesítheted őket, ahogy akarod. Rizstej, mandulatej, kókusztej, fahéj, kakaó, vanília, banán, alma, erdei gyümölcsök – a variációk száma végtelen. És ez csak három főbb szempont, nem beszélve azokról az előnyökről, melyek általánosságban a fehérjefogyasztásnak tudhatók be: kevesebb kalória bevitel, kisebb zsírosodás, kevesebb éhezés, jobb forma, jobb egészség.

A nyugalmat pedig nem csak az összetétel biztosítja, hanem 100%-os garanciánk is. Nos, melyik változat mellett teszed le a voksod? 🙂

Forrás: www.rizsfeherje.hu