IDŐPONT FOGLALÁS

A FOGLALÁS MENETE


INFRASHAPE HORIZONTAL FOGLALÁS

Stúdiónkban két Infrashape Horizontal gép közül is választhatsz. Ha az egyik gépen az általad preferált időpont már foglalt, nézd meg a második gép elérhetőségét is.

Amennyiben páros edzésre jönnél, kérjük mindkét gépre küldj ugyanarra az időpontra foglalást! Az edzés intenzitása miatt 2 alkalom között legalább 24 óra javasolt, kérlek ezt vegyétek figyelembe foglaláskor. ** Ha próbaedzésre jönnél, kérlek írd be megjegyzésbe **

(Annak aki még sosem próbálta ezt az edzésformát, kezdésként a 30 perces edzés javasoljuk)

SCULPTX FOGLALÁS

A SculptX kezelés intenzitása miatt, ugyanazon testrész kezelései, legyakrabban 3 naponta végezhetők, kérlek ezt vegyétek figyelembe foglaláskor. **Minden kezeléssorozatot egy alapos előzetes konzultációval kezdünk **

A foglaló ismét elérhető. Köszönjük a türelmeteket!

Kérjük legyetek egymásra tekintettel, a lefoglalt időpontra pontosan érkezzetek, mert az esetleges késéseket sajnos kénytelenek leszünk az edzés idejéből levonni.


MIVEL KÉSZÜLJ AZ EDZÉSRE?

INFRASHAPE EDZÉS ESETÉN

Mi biztosítjuk számodra

Minden edzéshez egy 0.5 literes szénsavmentes ásványvíz jár, de emellett sportitalok vásárlására is van lehetőség. Szintén kapsz tőlünk tiszta törölközőt a zuhanyozáshoz is és minden egyéb kozmetikumot amire szükség lehet az edzés utáni zuhanyhoz.

Igen van hajszárító és hajvasaló is 🙂 

Amit hozz magaddal

Az infrashapehez fürdőruhát vagy sportmelltartót és váltóalsót, a rollshapehez leggingset és testhezálló felsőt ajánlunk. Az infrashapet használhatod mezítláb is, de kényelmesebb egy edzőcipőben vagy zokniban tekerni.

SCULPTX KEZELÉS ESETÉN

Mi biztosítjuk számodra

Minden edzéshez jár egy 0.5 literes szénsavmentes ásványvíz.

Amit hozz magaddal

Magadat és persze a jókedvedet 🙂

IDŐPONTOT LEMONDANI VAGY MÓDOSÍTANI CSAK TELEFON VAGY FACEBOOK

MESSENGEREN VAN LEHETŐSÉG. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy a lemondást az

edzés előtt legalább 24 órával fogadunk el, ellenkező esetben az edzés automatikusan levonásra kerül a bérletből. Köszönjük a megértést és az együttműködést.

Menü bezárása