GÉPEINKRŐL

INFRASHAPE HORIZONTAL GÉP

A legújabb generációs alakformáló eszköz, amely első látásra felülmúl minden elvárást. Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában, amely több innovatív technológiát tartalmaz (érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők). Biztonságos edzés erős túlsúllyal küzdőknek, vagy teljesen kezdőknek is, hiszen a fekvő biciklin való testmozgás tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés.

Az edzés alatt kényelmesen fekhetsz, mindeközben extra kilóktól szabadulhatsz meg. Edzés közben több lehetőség közül választhatsz, amelyek a INFRASHAPE HORIZONTAL edzéseit igazi élménnyé varázsolják. Elérhető a Youtube, sorozatok és edzhetsz akár Los Angeles utcáin, Velencében, vad sivatagban vagy erdei ösvényen.

Mivel csak mellkastól lefelé vagy lezárva, így kellemes érzéseid lesznek egész edzésidő alatt. Nem kell attól tartanod, hogy esetleg az arcodat éri magasabb hő. Az izzadás egyértelmű azokon a területeken is, ahol nem vagy lezárva, mert a tested az egy összefüggő rendszer. Amikor beindul az anyagcserefolyamat, például az Infrafény hatására, akkor az egész tested izzadással válaszol a homeosztázis fenntartására. Tehát vizes leszel ott is, ahol nem gondolnád.Elképesztő eredmények a túlsúly elleni küzdelemben és cellulit problémákkal szemben. A készülék ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infra fénnyel, így segíti a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást.Mindezt kollagén kezeléssel kombinálva,amely hozzájárul a bőr megfiatalításához.

Infrafény terápia

Az infrafény, különösen kíméletes, ugyanis a felső bőr rétegeken úgy képes áthatolni, hogy nem nyelődik el. A melegítő hatás a mélyebb rétegekben keletkezik, ez stimulálja a vérkeringést, így szerveink oxigénellátása is javul. A véredények kitágulnak, a vérnyomás csökken – aktiválódik a szív és az egész keringési szervrendszer. A fény-és hőterápia 40-50 Celsius fokon zajlik, és kíméli az érrendszert. Az infrafény különlegessége, hogy aktivizálja a sejteket ezáltal felmelegszik a tested, de a körülötted lévő levegő nem. A tudományos kutatások számos egyéb előnyt tulajdonítanak az infravörös kezeléseknek. Többek között a sejtek anyagcseréjének javítását, a salakanyagok lebontásának és kiürítésének meggyorsítását, a narancsbőr megszüntetését és a zsírpárnák leapasztását, valamint az immunrendszer és az öngyógyító mechanizmusok aktiválását. A meleg hatására a zsírszövet vérellátása javul, és megindul a zsírsavak elszállítása. A fokozott vérellátás hatására a kalóriafelhasználás is fokozódik. Ez azt jelenti, hogy a test 300-600 kcal energiát éget el – ami megfelel egy ebédnek. E kalóriamennyiség elvesztéséhez kb 5 km-t kellene futni. Az infravörös sugárzás hatására tehát szervezetünk képes magát salaktalanítani és a bőr is rugalmasabbá, feszesebbé válik.

Aromaterápia

Az illóolajok, belélegzés során, leggyorsabban az agy limbikus rendszerére gyakorolnak hatást. A belélegzett illóolajok enyhítik fáradtságunkat, javítják közérzetünket.

Színterápia

Jó eredmények érhetők el vele minden olyan betegségben, amelyben a diagnózis a vegetatív idegrendszerrel hozható kapcsolatba, vagy ahol az immunrendszer serkentése a cél — energiaválságban, gyomor- és bélpanaszokban, mozgásszervi panaszokban, bőrgyulladásnál.Ugyanakkor alkalmazása nem ajánlott dekompenzált szívbetegségben, lappangó pszichés zavarokban, szorongásos állapotokban, valamint rosszindulatú daganatoknál! Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a szín- vagy fényterápiára nem önálló gyógyító beavatkozásként kell tekinteni, hanem mint kiváló komplementer, kiegészítő gyógymódra. Az egészségmegőrzésben, a betegségmegelőzésben, azonban önállóan is kiváló hatást érhetünk el vele.

Ózonterápia

Az ózon egy háromatomos oxigénmolekula (O3), ami a levegő oxigénjéből ultraibolya sugárzás hatására képződik. Fertőtlenítő és oxidáló hatása van. Az ózon magas koncentrációban káros az emberi szervezetre, de kis mennyiségben bőrre vagy véráramba kerülve jótékony hatású. Kezelhető vele számos betegség: visszatérő gyulladások, allergiás megbetegedések pl asztma, szénanátha.

Vákuum

A bőr látható megfiatalodását, jelentős zsírcsökkenést és az anyagcsere fokozását segíti a fenéken és a felső combokon. Az edzés alatt a vákuum szívóhatása érvényesül a bőr- és zsírszövetekben. Az edzés közben, a zsírszövetet deréktól lefelé célzott vákuumhatás aktiválja. Az alacsony nyomás a vért először a zsírszövet problémás zónájába szívja, ahol feldúsul az energiát szolgáltató zsírsavakban. A nyomásváltozás gyorsabbá teszi a zsírszállítást az izmokhoz. Az izmokhoz érve a zsír a mozgás közben végképp elég.Mindezek mellett tehermentesíti és regenerálja is a szöveteket.Az eredmény lenyűgöző: használatával szervezetünk már a 3. perctől zsírt éget! A tréningezők 98%-a a zsírégető fázis maximumát az edzés 30. percénél éri el. 

Kollagén

A külső környezeti hatások és az öregedéssel együtt járó természetes folyamatok idővel jelentősen csökkentik a szervezet kollagén termelő képességét, így ahogy idősödünk bőrünk is egyre ráncosabbá válik.Az edzés során a hidratáció növekszik, ami segíti a bőr nedvességtartalmának visszanyerését. Ezen pozitív folyamatoknak köszönhetően felerősödik a sejt aktivitás, a természetes regenerálódás, és a bőr megújul. Bőrfeszesitő hatása van, valamint stimulálja az oxigén felhasználást és a bőr méregtelenítését. A bőr nedvességfelszívó és nedveségmegkötő képessége javulni fog. Ennek eredményeképpen a bőr láthatóan regenerálódik, megfiatalodik.

Levegő ionizáció

A levegőben lévő ionok (töltéssel rendelkező atom vagy atomcsoport) hatással vannak a szervezetre. A pozitív ionok (füst, mérges gázok, elektromos készülékek által kibocsátott elektroszmog stb.) károsak, a negatívak (fák, növények, eső stb.) gyógyítanak. Lényege, hogy a pozitív ionokat, negatívvá semlegesíti ez a gép, tehát tisztítja a levegőt.

GÉPEINKRŐL

ROLLSHAPE MASSZÁZSGÉP

Infravörös lámpákkal, színterápiával, kollagén lámpákkal és levegő ionizációval felszerelt professzionális testmasszírozó eszköz. Tökéletesen ötvözi a nyirokmasszázst, a fogyasztást és a relaxációt. Segítségével a zsírszöveteket tovább lehet törni, ezáltal könnyebben ürülnek. Fokozza a vérellátást ami segít a feszesítésben. Sokat segít az izomláz megelőzésében vagy a már meglévő izomláz csökkentésében.