Történetünk

Gonda- Vancsa Viktória

üzletvezető

Miért pont az InfraShape?

Stúdiónk teljes mértékben saját tapasztalatok alapján kelt életre. Én akkor találkoztam ezzel a mozgásformával, amikor kisgyerek mellett elkezdtem hatékony és IDŐhatékony mozgásformát keresni.

Kevés időbefektetéssel szerettem volna látványos eredményt elérni. Kisgyerek, munka vagy csak maga a rohanó élet mellett mostanság mindenkinek az idő az, ami meglepően kevés dologra elég. Emellett pedig töredelmesen bevallom, sosem voltam egy fittneszfanatikus ellenben sokszor még lusta is 🙂 Kreativitásom a mozgással kapcsolatban akkor virágzott igazán, amikor épp kifogást kerestem, hogy miért is ne menjek edzőterembe vagy bármilyen órára.

Azonban amikor megismerkedtem az Infrashape Horizontalal, MINDEN megváltozott 🙂

Az én lusta hozzáállásommal is beleszerettem. Szó szerint a saját bőrömön tapasztaltam, mennyire hamar látványos eredményt lehet ezzel az edzésformával elérni.

Stúdiónkat úgy alkottuk meg, hogy lehetőleg minden igényt kielégítsen és érezd, hogy nálunk TE vagy az első. Ha szeretnél teljesen elszeparáltan tekerni, megteheted. Ha szeretnél a barátnőddel együtt tekerni, miközben csacsogtok vagy versenyt tekertek, megteheted. Hallgathatsz zenét, nézheted a Youtubon-on a kedvenceidet, vagy jókedvet meríthetsz a Jóbarátok és a Szex és New York részeiből. Igyekeztünk mindenre gondolni, hogy ha otthon felejtenél valamit, akkor se kelljen lemaradnod az edzésről.

Az edzési idő észrevétlenül eltelik és a mindössze 30 perc alatt akár 1600 kalóriát is elégethetsz. Fogyaszt, feszesít és a narancsbőrrel is nagyon látványosan elbánik. Mindemellett méregtelenít és erősíti az immunrendszert, javítja a keringést és a teljesítményt. Kell ennél több?

Ha szeretnéd exkluzív környezetben, a fitnesztermek tömege nélkül, gyorsan letudni az extrém hatékony edzést, akkor nálunk a helyed! Minden edzéshez törölközőt és vizet biztosítunk, továbbá zsírégető italokkal és protein szeletekkel is ki tudod egészíteni az edzést.