GÉPEINKRŐL

SCULPTX HIFEM

20 000 Izomösszehúzódás 30 perc alatt


Nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energiát (HIFEM) használva a SculptX készülék impulzusokat juttat az izomszövetbe, és szupramaximális összehúzódásokat hoz létre – mindezt hagyományos testmozgással nem lehet megvalósítani. Egy 30 perces kezelés alatt csaknem 20 000 izomösszehúzódás történik, aminek hatására a kezelt területen található izomzat megnő és megerősödik.

Annak érdekében, hogy a megdolgoztatott izomzatnak elegendő energiája legyen az összehúzódások elvégzéséhez, a szomszédos zsírsejtek fokozatosan lebomlanak, majd eltűnnek. Az izomfeszítés és a zsírsejtek pusztulásának együttes eredményeként erősebb és hangsúlyosabb izomzat alakul ki.


A SCULPTX kezelés után 16%-kal több izom és 19%-kal kevesebb zsír található a kezelt felületen.

Mágneses stimuláció

A nagy intenzitású fókuszált elektromágneses (HIFEM) technológia a mágneses stimuláció elveit használja. Gyorsan változó mágneses mezők alkalmazásán alapul, amelyek elektromos áramokat generálnak az alatta lévő szövetben, ahol depolarizálja a motoros idegsejteket és izomösszehúzódásokat okoz .

Mivel a HIFEM technológia közvetlenül stimulálja az izmokat, nagyon jól használható az izmos testrészek, például a fenék tonizálására és megerősítésére.

A kezelések menete

Miután felfeküdtél a kezelőasztalra, kollegánk a SculptX géphez rögzített lapátszerű applikátorokat a kezelési területre helyezi, majd bekapcsolja a gépet. Az egész folyamat körülbelül 30 percet vesz igénybe. Az első kezelés alkalmával egy alacsonyabb fokozaton indítjuk el a készüléket.


A nagy intenzitású elektromágneses energia hatására erőteljes összehúzódásokat fogsz tapasztalni. Az egész folyamat alatt csak feküdnöd kell, az érzés mégis ahhoz lesz hasonló, mintha intenzív testedzést végeznél. Tűrésküszöbödhöz mérten fokozatosan növeljük majd az összehúzódások intenzitását, eközben pedig folyamatosan visszajelzést várunk majd a tapasztalatairól. A legfontosabb szempont, hogy a kezelés során végig kellemesen érezd magad, a kitűzött eredmény érdekében viszont a maximális intenzitás elérése lesz a cél (ezt a legtöbben már a legelső kezeléssorozat végén el tudják érni).

Egy kúra 1-2 hónapból áll, áltaálban a 6-8 kezelés a javasolt, de ezt az első alkalommal felmérjük és átbeszéljük. Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény, amely utána lassabban de hónapokig fokozatosan javul.

A SculptX kezelés eredménye egy alkalom után

A SculptX gép változó intenzitással, néhány másodperc alatt száz vagy akár ezer alkalommal is összehúzza az izmaidat. Gyógyulási időre nem kell készülnöd, viszont az intenzív igénybevétel hatására előfordulhat, hogy a kezelt területen enyhe izomfájdalom jelentkezik – ennek egy-két napon belül el kell múlnia. A kezelés után nyugodtan végezheted a megszokott tevékenységeidet.

Szülés utáni regenerálódás – szétnyílt hasfal kezelése

A terhesség során a folyamatosan növő pocak hatására a páros hasizmot tartó kötőszövetek megnyúlnak. Bizonyos esetekben a kötőszövet rostjai szétválhatnak, amennyiben ez a szétválás meghaladja a két ujjnyi távolságot, szétnyílt hasizomról beszélünk. Ebben az esetben a törzs elülső támaszfala sérül, mely nem csak esztétikai gondot jelent, hanem mozgásszervi problémákhoz vezethet.

A SculptX kifejezetten alkalmas a szétnyílt hasizom kezelésére, hiszen a has izomzatát egységesen erősíti. Segítség nélkül ez a felépülés hosszadalmas lenne, de gépünk lehetőséget nyújt a hasizmok gyors regenerálásához, megerősödéséhez.

Már a négy kezelés után rendkívüli javulást lehet tapasztalni. Az előredomborodó pocak látványosan visszahúzódik, emellett csökken a derékfájdalom és a kellemetlen érzés a has területén.

Szülés utáni regenerálódás – Elektromágneses inkontinencia kezelés

Végre egy megoldás a nők életminőségének javítására. Az elektromágneses intimpad olyan problémákra nyújt megoldást, melyekre korábban nem volt ilyen egyszerű, kényelmes, gyors és fájdalommentes megoldás. A korral és szüléssel romlik az intim részek vérkeringése, az izmok meglazulnak, inkontinencia és egyéb problémák lépnek fel, a szexuális élet romlik.